Janny de Moor Janny de Moor

Uitgelicht

/Posted by: Janny de Moor

Auberginelapjes

,
Voor twee: 1 glanzende aubergine (250 g) 1 grote rode paprika 4 eetl. kikkererwten uit blik 2 eetl. zwarte olijven, gehalveerd 4 eetl. olijfolie 2 eetl. balsamico-azijn 1 eetl. uitgeperst knoflook 1 eetl. gedroogde...
/Posted by: Janny de Moor

Parelhoen met noten

,
Voor vier:   Bakmateriaal: braadzak   Parelhoen: 50 g blanke rozijnen 100 g gekraakte walnoten 100 ml armagnac 2 bosuitjes 1 eetl. fijngesneden kervel 2 sneetjes geroosterd wittebrood zonder korst 50 g rauwe (ongerookte) ham 1 parelhoen van...
/Posted by: Janny de Moor

Pompoentaart (Verenigde Staten)

,
Bakmateriaal: magnetronfolie beboterde vlaaivorm met losse bodem, 26 cm diameter bovenkant 28 cm diameter opstaande rand 2,5 cm   Korst: 200 g tarwebloem, patent 2 eetl. kristalsuiker snuf zout 100 g harde roomboter 1 eierdooier 50...
/Posted by: Janny de Moor

Venkeltaart

, ,
Bakmateriaal: ingevette vlaaivorm met losse bodem (diameter bodem 26 cm, hoogte 3 cm)   Vulling: 500 g knolvenkel 2 preien klontje boter 3 grote eieren 150 ml slagroom ½ theel. zout 150 g geraspte overjarige Goudse...
/Posted by: Janny de Moor

Zuurkoolpoffers met uienvlees

,
Bakmateriaal: koekepan met dikke bodem koeksteker 9 cm diameter   Uienvlees : 2 schouderkarbonades 1 laurierblad peterselie/selderij mespunt citroenrasp snuf gemalen piment snuf kruidnagel zwarte peper, zout 2 uien 200 ml water 1 eetl. boter aardappelmeel   Poffers: ...