Janny de Moor Janny de Moor

Uitgelicht

/Posted by: Janny de Moor

Bulgaarse paprika’s

,
Voor twee:   2 groene en 2 rode paprika’s met platte onderkant olijfolie 4 eetl. gesnipperde ui 100 g grof gebroken walnoten 2 rijpe tomaten peterselie salieblad zwarte peper, zout 1 blikje/pot witte bonen, uitlekgewicht...
/Posted by: Janny de Moor

Doperwtensoep (Pea soup)

,
Voor vier:   Soep: 800 g doperwtjes (diepvries, ongedopt 2 kg) 1 flinke struik bleekselderij 2 kroppen sla 1 bosje bladselderij 1 eetlepel fijngesneden munt 2 l water 1 kleine komkommer 2 gesnipperde uien 30 g...
/Posted by: Janny de Moor

Franse Zalmpastei

,
Bakmateriaal: beboterde vlaaivorm met losse bodem, onderkant 26 cm, bovenkant 28 cm diameter, opstaande rand 2,5 cm   Vulling: 25 g boter 250 g witte champignons 1 sjalotje 500 g zalmfilets, zonder huid, ASC 1 eiwit ...
/Posted by: Janny de Moor

Lamsragout met dadels

,
Voor twee: 250 g lamsbout zonder been in blokjes 1 afgestreken eetlepel tarwebloem peper, zout 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui gesnipperd 1 teen knoflook gesnipperd 250 g geschrapte wortel in stukken 1 theelepel...